Jeff Hoeyberghs doet zo’n foute corona-uitspraken dat hij van YouTube geknikkerd wordt (video)

Hoe kun je nu zo’n foute dingen zeggen, dat je zelfs van YouTube gebannen wordt? Wel, Jeff Hoeyberghs kan dat dus.

Ken je Cain Ransbottyn nog? Da’s de man die enkele jaren geleden uitgebreid in het Vlaamse nieuws kwam, omdat hij enkele behulpzame agenten openlijk ‘smurfen’ noemde. Daarna leerde hij ons ook hoe je een ander jouw parkeerboete laat betalen.

Wel, Cain wordt net als iedereen om de 365 dagen een jaartje ouder – dat is tegenwoordig ondermeer aan de kleur van zijn baard te zien – maar daarom niet wijzer. Want wanneer Cain meer te weten wil komen over Covid-19, dan gaat hij niet ten rade bij een viroloog, maar wel bij Vlaanderens meest beruchte… ti3tendokter.

Jeff Hoeyberhgs is een non-believer wat het nieuwe coronavirus betreft: Marc Van Ranst had dat al eens mogen ondervinden. Aan Cain Ransbottyn legde hij uit waarom.

Maar zijn uitleg is er zo over, dat het filmpje zelfs door YouTube in ‘quarantaine’ werd geplaatst. Ofwel zit hij er net boenk op en mag dat niet geopenbaard worden, wie zal het zeggen. Facebook ziet er blijkbaar voorlopig nog geen probleem in.

Update: ook Facebook heeft het filmpje inmiddels verwijderd. We hebben (voorlopig) nog Vimeo.

Jeff Hoeyberghs' mening over de huidige crisis! from Cain Ransbottyn on Vimeo.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More