Je kan jouw vrienden nu Rickrollen in ultrascherpe 4K (video)

Voor de gemiddelde internetgebruiker hoeft de internetgrap Rickrollen niet meer uitgelegd worden, maar we doen het toch.

Rickroll bestaat al 13 jaar en komt in feite hier op neer: wanneer je een link op een pagina ziet die hoogst interessant lijkt en je klikt erop, leidt die link naar de muziekvideo Never Gonna Give You Up van Rick Astley. Als je ziet dat de clip al meer dan 884 miljoen keer bekeken is, kan je wel raden hoeveel keer mensen in deze valstrik getrapt zijn.

De single uit 1987 werd direct een nummer 1-hit in onder meer Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Nederland, maar hoeveel geld heeft het de zanger opnieuw opgebracht sinds het lied viraal ging in 2007?

Wel hou je vast. Hij is er welgeteld… 24 dollar rijker van geworden, oftewel een schamele 20 euro. Dit omdat hij het lied niet zelf schreef.

Maar gelukkig kan de rosse zanger er wel om lachen. “Mijn belangrijkste zorg is dat mijn dochter zich niet schaamt over mij, de rest is bijzaak”, aldus Astley. Interesse om te profiteren van de hype was er nooit, zelfs het idee van een remix liet hij varen. “Dat laat ik over aan de jonge generatie, ik ben er te oud voor geworden.”. Maar als je onlangs geridderd werd door Queen Elizabeth, mag je niet klagen.

Voor zij die hun maten in deze zware tijden toch nog eens een loer wil draaien, kan je het nu doen in de opgekuiste 4K-versie hier beneden. Zo heb je Rick nog nooit zien swingen.

Voor zij die eerder interesse hebben in halfnaakte P-babes, is het simpel een kwestie van HIER even te klikken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More