Je kan binnenkort een F-15-straaljager besturen in Microsoft Flight Simulator (video)

De Microsoft Flight Simulator 2020 moet helemaal niet onderdoen voor de echte ervaring.

Zo zijn de landschappen, steden en zelfs de vliegtuigen en hun cockpits haast niet meer te onderscheiden van de realiteit. Nog een leuk extraatje is dat de simulatie nu gebruikmaakt van door Azure-aangedreven kunstmatige intelligentie. Dat zorgt ervoor dat je onverwacht in verschillende weersomstandigheden kunt terechtkomen. En dat allemaal in heerlijke 4K-beelden.

Maar als het allemaal wat sneller mag voor jou, hebben we goed nieuws. Als add-on voor het spel staat er een gloednieuwe straaljagerssimulatie op de planning in januari.  Dit dankzij een team van externe ontwikkelaars genaamd DC Designs.

Er zijn vier varianten waaruit je kunt kiezen: de F-15C, de F-15D, de F15-E (Strike Eagle) en de F-15I van de Israel Defense Force.

DC Designs heeft nog niets vrijgegeven of je als piloot ook de nodige munitie kan afvuren of raketten kan lanceren, maar wel dat het vliegtuig er alvast mee kan uitrusten. De F-15 kan snelheden bereiken tot Mach 2,5, wat ongeveer 3.219 km/u is, en de game heeft een ingebouwde barrière die je ervan weerhoudt deze snelheden te bereiken. Dit betekent dat je die barrière zult moeten uitschakelen voor de volledige ervaring.

Je kan HIER op de hoogte gehouden worden, wanneer de add-on beschikbaar is. 

Geen Maverick in de bioscoop? Breng dan maar Top Gun zelf naar je huiskamer.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More