Je beste vriend elke nacht vlak naast jou dankzij bedje met trappen

Is je harige viervoeter een deel van het gezin geworden?

Is de band zo hecht dat zelfs de gedachte alleen al om hem ’s nachts op te sluiten in een donker koud hondenhok je de kriebels geeft? Het gesnurk van je hond vanaf het voeteneind kan zorgen voor een fijn, knus gevoel en een wie kan een levensechte knuffel dicht bij jou nu eenmaal weerstaan? 

Allemaal leuk en wel, maar Woefie kan je nachtrust enorm verstoren. Elke huisdier moet af en toe van positie veranderen of maakt wat geluid. Sommigen worden midden in de nacht wakker en besluiten dat het tijd is voor wat lekkere teenkaas te likken. Om maar te zwijgen van de hygiënische redenen om geen hond in bed toe te laten, denk maar aan vlooien en teken.

Dan is de Pet’s Bedside Bunk de ideale oplossing voor zowel de hond als baasje. Een verhoog met trappen dat leidt tot een zacht comfortabel matrasje en dat je kan dicht tegen je eigen bed kunt aanschuiven. Als Woefie toch beslist om ’s nachts je neusgaten te reinigen, verplaats je hem gewoon onder de bedruimte waar er ook plaats is voorzien. De trappen hebben een antislip-ondertapijt en dempen de stapjes van de poten. Voor 200 euro bestel je er al eentje online, maar denk eraan dat het bed maar een gewicht aankan van 27 kilo. Of een handige Harry timmert er vlug zelf eentje in elkaar.

De vraag is uiteraard of je beste vriend zich de hele nacht kan stilhouden op dit bedje? 

Even dreigen met volgende leggings kan misschien wonderen doen?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More