Japanners doen geweldige imitatie van Street Fighter (video)

Er was de lachwekkende verfilming van ‘Street Fighter’ uit 1994, waarin Jean-Claude Van Damme in de huid kroop van soldaat Guile. In 2009 kwam de oersaaie ‘Street Fighter: The Legend of Chun-Li’, die meteen ook flopte aan de box office.

Het is dus nog steeds wachten op een degelijke verfilming van het legendarische arcadespel. Ondertussen wordt er wel gewerkt aan een live-action tv-serie.Het team achter de webserie Street Fighter: Assassin’s Fist mag opnieuw met de franchise aan de slag .De serie is gebaseerd op Street Fighter II: The World Warrior en focust op vier iconische personages, zijnde Ryu, Ken, Guile en Chun-Li.

Mochten de acteurs vragen hebben hoe deze personages onder de knie te krijgen, kunnen ze altijd eens gaan aankloppen bij volgende Japanners. Hun enscenering van Honda vs. Ryu is er boenk op, met de meest realistische geluidseffecten ooit. Fight!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More