Jamie Foxx zal opnieuw Electro spelen in Spider-Man 3 (video)

Marvel-liefhebbers moeten we het niet meer uitleggen.

De bekendste muurkruiper ter wereld heeft sinds 2001 al verscheidene gedaantewisselingen ondergaan. Acteurs Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland kregen allemaal de eer om de populairste held van Marvel te spelen op het grote witte scherm.

Maar enkel de versie van Tom Holland maakt deel uit van het Marvel Cinematic Universum. Vorig jaar was er sprake dat Sony Pictures de samenwerking met Marvel Studios zou stoppen en zelf twee nieuwe Spider-Man films maken, die zouden plaatsvinden in hetzelfde universum als hun onverwachte grote hit Venom.

Maar het blijkt dat de plooien terug zijn gladgestreken tussen Sony en Disney, want in november 2021 mogen fans toch nog een derde deel verwachten met Holland in de hoofdrol. Gek genoeg gaat Jamie Foxx opnieuw de slechterik Electro spelen.

Ja opnieuw, want in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014 kroop hij voor de eerste keer in de huid van Max Dillon, die door een bizar ongeluk met genetisch gemanipuleerde sidderalen opeens over vonkende superkrachten beschikt.

Die film werd maar lauw onthaald door het publiek, alsook de vertolking van Foxx. Zo te zien krijgt hij dus een herkansing.

Maar de vraag die iedereen zich nu stelt; hoe kan een personage uit een totaal ander universum opeens zijn intrede maken in het MCU? Simpel, dankzij het multiversum.

Parallelle realiteiten die elkaar kruisen en waardoor superhelden van oud en nieuw elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten. Hoe deze vork precies in de supersteel zit, zal de kijker te weten komen in Doctor Strange In The Multiverse of Madness, het tweede deel van de bekende magiër.

Deze interessante verhaallijn biedt zeer interessante perspectieven, zo kunnen de drie verschillende Peter Parker’s van de afgelopen 20 jaar samen de krachten bundelen.

De natte droom van elke fan dus. Nu alleen hopen dat er nog bioscopen bestaan tegen dan.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More