Italiaanse Songfestivalwinnaar was dan toch maar glas aan het oprapen

Damiano David heeft negatief getest op drugs.

We mogen op onze twee oren slapen, de Italianen hebben hun winnaar getest en komen met de verklaring dat zanger Damiano David van songfestivalwinnaar Måneskin, negatief testte op drugs. Met andere woorden de jongen heeft slechte ogen en is verziend, meer niet. Jammer dat iemand van drugs wordt beschuldigd wordt, terwijl hij het gewoon graag alles netjes houdt. De EBU – die het Eurovisiesongfestival organiseert – had al geconstateerd dat er inderdaad een gebroken glas is gevonden.

De organisatie was ondersteboven van het nepnieuws van het vermeende drugsgebruik van David. Dat heeft volgens de EBU de overwinning van de Italianen onterecht overschaduwd. Nu de drugstest negatief blijkt is de zaak voor de organisatie gesloten.

Toch goed van de EBU dat ze meteen op zoek gingen naar gebroken glas en dat effectief ook vonden. Ziezo, case closed.
Wanneer je het filmpje herbekijkt, zie je overduidelijk dat hij glas opruimt. Je merkt het ook aan de reactie van zijn collega’s. Niet?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More