“Is hij nog altijd bezig, ja?”

Maaike Cafmeyer speelt cruciale rol in de zaak-De Pauw.

Het zal wellicht nooit meer goed komen tussen Bart De Pauw (52) en actrice Maaike Cafmeyer (47). Nochtans werkten de twee ooit intens samen. De combinatie ‘zotte doos’ en ‘acteur-schrijver-presentator-producent met een hoek af‘ was zeer productief. De twee hadden zelfs ooit een relatie, om daarna ‘echte vrienden’ te blijven. Dertien jaar jaar later eindigt die ‘relatie’ in vijandschap.

Als Bart De Pauw tijdens zijn verhoor te horen krijgt dat Cafmeyer hem aan de galg praat, breekt hij en wordt er noodgedwongen een pauze ingelast. ‘Het Laatste Nieuws’ heeft van ‘een goede bron’ vernomen dat het Cafmeyer zou zijn die de bal aan het rollen heeft gebracht. Wanneer ze in het najaar van 2017 in een kleedkamer van het VRT-gebouw via een openstaande deur een actrice haar hart hoort uitstorten en vertellen dat ze geen oog had dicht gedaan omdat De Pauw haar bestookt met expliciete sms’jes, besluit ze niet langer te zwijgen. “Is hij nog altijd bezig, ja”, zegt Cafmeyer. Dertien jaar eerder had ze soortgelijke fratsen met hem meegemaakt tijdens de opnames van ‘Het Geslacht De Pauw’. En dus beslist Cafmeyer op dat moment “dat het maar eens gedaan moest zijn” en stapt naar de vertrouwenspersoon van de VRT.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More