Is dit de foutste tattoo ooit? (video)

Is een tatoeëerder aansprakelijk voor een foute tattoo?

Over smaakt en kleur valt niet te twisten, zo wil het spreekwoord. Maar daar zijn we het niet mee eens. Als een tepelpolitie op de sociale media patrouilleert, zou er wat ons betreft net zo goed een goede-smaak-politie mogen komen.

Vooral bij tattoos wil het nogal eens fout gaan. Mensen laten de meest dwaze dingen op hun lijf zetten. Voor altijd. Tatoeëerders – die zich zelf zo graag tattoo-artist noemen – deinzen er niet voor terug om mensen levenslang te ‘verminken’. Let wel, we willen ze niet allemaal over één kam scheren. De meeste tatoeëerders nemen hun stiel ernstig en zetten niet zomaar alles op je vlees.

Doch, er is altijd wel een idioot te vinden die gelijk wat onder je huid spuit. Herinner je het 18-jarige meisje, Kimberly Vlaminck die van een vrolijke ‘artiest’ 56 sterren op haar gezicht kreeg. Zij eiste 3.000 euro schadevergoeding van Rouslan Toumaniantz omdat ze in 2009 in slaap gevallen zou zijn toen de tatoeëerder de 56 sterren op haar gezicht zette. Ondertussen zijn die – na lange pijnlijke sessies – alweer verdwenen. Een schadevergoeding heeft ze nooit gekregen.

Maar wat dacht je van de oksel-tattoo van de video. Zin om er ook zo eentje te nemen? Weet je wel, kwestie van ‘goede smaak’ ?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More