Is deze brute Lexus ook een groene jongen?

596

Als het van de kleur afhangt, zeker wel…

Omdat je soms net iets exclusiever wilt rondkarren in je toch al vrij exclusieve wagen. Met dit in het achterhoofd introduceren de kerels van Lexus wel een heel bijzondere uitvoering van de LC 500h en LC 500: de Classic Limited Edition. Zo krijgt deze gelimiteerde uitvoering van de achterwielaangedreven, 4-zits coupé een nieuw kleurtje, Terrane Khaki.

Of deze groene jongen ook een echte groene jongen is, laten we in het midden. Met ofwel een 3,5L V6 en 359 pk sterke hybride aandrijflijn (met behulp van een elektromotor) of een 5.0L atmosferische V8 met 464 pk lijkt zeker in dat laatste geval enkel de kleur echt groen te zijn. 

De kostprijs van zoveel Japans geweld is nog niet bekend. Verwacht wordt dat deze editie zo’n 5.000 euro duurder zal uitvallen dan de ‘normale’ versies, die je kan beginnen configureren vanaf 109.590 euro. Je krijgt er standaard wel two-tone 21-inch gesmede lichtmetalen wielen, instaplijsten met Limited Edition-logo, stoelen bekleed met Saddle Tan kleurig L-Aniline, het fijnste en zachtste leder dat Lexus beschikbaar heeft en deurpanelen in alcantara bij.

Wij wachten op een uitnodiging om deze bolide eens kennis te laten maken met onze rechtervoet. 

1

Picture 1 of 7

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur