Is Conor McGregor een voorbeeld van een slechte vader? (video)

“Ga hem op zijn gezicht slaan.”

Eind januari verloor Conor McGregor in Abu Dhabi een MMA-gevecht tegen Dustin Poirier. Een grote mond hebben alleen, is niet genoeg in MMA. Doch, echt verliezen deed de Ier niet. Het leverde hem 22 miljoen dollar op. Daar helpt een grote mond dan weer wel. Genoeg centjes om van het goede weer in Dubai te gaan genieten dus. Daar voedt Conor zijn driejarig zoontje op. Op Instagram laat hij ons meegenieten van zijn kwaliteiten als vader. De video lokt stevige kritiek uit. Niet iedereen is overtuigd van zijn pedagogische kwaliteiten. Een kind van drie aanmoedigen om de vuisten te gebruiken, vind je niet meteen terug in de politiek-correcte lectuur over opvoeden.

McGregor begint eerst met een verhaaltje over z’n ketting met leeuwenkop. “Laat me je eerst uitleggen wat dit is. Dit is het wapenschild van onze familie”, klinkt het. “’t Is een leeuwenkop met een kroon. Omdat jij een koning bent, omdat wij koningen zijn. Bash mensen die daar iets op zeggen.”

Maar zijn kleine spruit is not impressed. En dus schakelt Conor een versnelling hoger. “Heeft hij je geraakt? Waar heeft hij je geraakt? Ga hem op z’n gezicht slaan. Mik op de mond en de neus, champ. Wees sneller dan hij, daar trainen we voor”

Ziezo, opgevoed staat netjes.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More