Internettrol wil naam van universiteitsmascotte wijzigen in TittyPussy (video)

Voor alle duidelijkheid, de Amerikaan Cole Hersch is geen student.

Hij is een komiek en een beruchte internettrol. Hij slaagt er vaak in opeens op te duiken tijdens live nieuwsuitzendingen of videoconferenties en alles in het belachelijke te trekken. In oktober ging zijn stunt viraal toen hij als ‘studiogast’ werd voorgesteld in InfoWars. Een Amerikaanse extreemrechtse complottheorie en nepnieuwswebsite die eigendom is van Alex Jones. Hij vond dat het hoog tijd werd dat de show een mascotte kreeg. 

En CuckSlayer was geboren: een boze Amerikaanse vlag met AR-15 schietgeweren als benen.

 

Sindsdien is Hersch op een heilige missie, namelijk het introduceren van knotsgekke politieke incorrecte mascottes. Zo slaagde hij een tijdje terug binnen te sluipen in een Zoom meeting van de Saddleback College in Californië. Hun mascotte Guacho – een toornige Mexicaan met lange snor – was te kwetsend geworden voor de studerende snowflakes. Dus stelde Hersch een nieuw figuurtje voor: TittyPussy.

Een woke en slordige goblin-achtige meid die op rolschaatsen rondom de campus verplaatst en de belichaming is van alles wat conservatieven vrezen in progressievelingen. Met bijhorend okselhaar natuurlijk.

Lachen met een overgevoelige maatschappij, zo doe je het juist.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More