“In wat voor een pervers land leven wij?” (video)

In een land waarvan de premier de ‘bitch’ van Claus Schwab is, mogelijks chanteerbaar is en achter de meiskes zit…

We hebben een premier van een niet-verkozen regering enerzijds, en we hebben een ongekroonde p0rn0koning anderzijds: die twee hebben meer met elkander te maken dan je misschien wel denkt.

Er was eens… een OnlyFans-sterretje die een grote ster wilde worden. Daarvoor ging ze aankloppen bij de koning van de Vlaamse vogelprent himself. Om aan internationale adultfilmproducers te laten zien dat ze bepaalde dingen heel goed kon, nam ze maar al te graag de magic mushroom van the king in d’r mond.

Desondanks geen happy ending: de twee geraken in conflict. Vaesen gaat huilie-huilie doen bij de politie. Dennis Burkas heeft haar gedwongen tot fellatio, zo vertelt zij de mannen in het blauw, wellicht een traantje wegpinkend. Een taxi met blauwe zwaailichten op het dak, brengt Burkas recht naar de Leuvense gevangenis. Da’s inmiddels vier maanden geleden, en daar zit hij nu nog.

Heeft de onderzoeksrechter nu werkelijk vier maanden nodig om uit te vogelen of Nanoe Vaesen al dan niet onder dwang een versgemaakte Burkas-proteïneshake slikte? Maar nee gij, de screenshots die bewijzen dat ‘t allemaal met haar volle goesting was – en ons Nanoe’tje bij de arm der wet aan het jokkebrokken was – bestaan.

Waarom Burkas thans tòch nog steeds in Hotel De Houten Lepel vertoeft? Volgens hem zou het er misschien wel eens mee kunnen te maken hebben, dat-ie in de periode dat De Croo een blauwtje liep bij Eveline Dellai, hij het vriendje was van Eveline.

Dennis Burkas legt het allemaal zelf uit, vanuit de gevangenis. Een hallucinant verhaal over perverse premiers, dito fotografen en onderzoeksrechters die geen bal onderzoeken en censuur: luister zelf maar.

De zondebok zit veilig achter slot en grendel. De man, die kennelijk twee jaar voor-ie premier werd al wist dat-ie het ging worden, toegeeft dat hij mogelijks chanteerbaar is en de mainstream media in zijn zakken heeft, staat intussen aan het roer van het land. Straks is Kim Jong-un nog jaloers op ons!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More