In Japan kunt u een Ninja-opleiding volgen (video)

U wil een gevechtsport doen maar u vindt judo maar voor watjes? Dan is dit misschien iets voor u. Ninja’s zijn namelijk de dodelijkste krijgers uit de geschiedenis. 

U zult er wel voor naar Japan moeten. In Kansai, ergens in het zuiden van het land van de Rijzende Zon, ligt namelijk de Ninja Academy. Enkele zaken die u er kunt leren: spionage, infiltratie, sabotage, sluipmoord en misleiding. U leert ook omgaan met wapens als boksbeugels (shuko), werpsterren (shuriken) en tal van kleine messen en dolken.

Om binnen te dringen in gebouwen, leert u dan weer gebruik te maken van klimhaken en touwen. Blaaspijpen en opblaasbare huiden behoren eveneens tot het leerplan. Daarmee kunt u uzelf immers gedurende een lange tijd onder het wateroppervlak verbergen. 

Tot slot leert u er – zoals het een echte Ninja betaamt –  vechten met de blote hand. Met druktechnieken kunt u dan iemand tijdelijk of voor eeuwig het zwijgen opleggen. 

Per dag betaalt u 26 euro en u bepaalt zelf de duur van uw opleiding. Zijn geld waard als u ten allen tijde onzichtbaar wilt blijven wanneer de schoonmoeder op bezoek komt. 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More