In een drukbezochte mancave mag deze driepersoonsbank niet ontbreken (foto’s)

Je hebt jaren tijd en geld geïnvesteerd om de mancave van je dromen te ontwerpen en nu is het tijd om je vriendenkliek uit te nodigen. 

Je wilt echter dat ze ten volle kunnen genieten van je dure thuisbioscoop. Maar wanneer één van de ingrediënten van de homecinema niet functioneert, zal het totale concept daaronder lijden. Een filmavondje duurt algauw een paar uur, dus je kan er maar beter voor zorgen dat je aangenaam zit. Dat kan perfect op één of andere Ikea-bank, maar specifiek zitmeubilair voor de thuisbioscoop heeft zo zijn voordelen. 

Wat denk je bijvoorbeeld van deze driedelige driepersoonsbank die comfortabel plaats biedt aan negen personen? Niemand die dus met een constant gedraaid hoofd naar het scherm hoeft te kijken. De zetel is losjes gebaseerd op de zitplaatsen in het Wembley Stadium en is voorzien van een smartphone-houder mét ingebouwde oplader, bierbestendige bekleding en bijpassende kussentjes.

De bank is een promotiestunt van het Engelse sportkanaal BT SPort  om nieuwe kijkers te lokken. Maar het geeft de Handige Harry’s onder ons al wat ideeën om zelf aan de slag te gaan en een dergelijke bank in elkaar te knutselen.

1

Image 1 of 2

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More