In dit spel is gras zien groeien echt spannend (video)

Neem eens een kijkje naar de 15 meest bizarre simulatiegames ooit.

De ene al wat dwazer dan de andere. Maar voor de wortelschietende gamer voor wie het nog een tikkeltje saaier mag, is er goed nieuws. Curve Digital en Skyhook Games hebben aangekondigd een Grasmaaisimulator uit te brengen in augustus.

“Ervaar de schoonheid en details van het geweldige Britse platteland Grasmaaisimulator, de enige simulator waarmee u een echte en uitgebreide lijst van bekende grasmaaiers in de echte wereld kunt rijden van gerenommeerde fabrikanten; Toro, SCAG en STIGA terwijl u uw maaibedrijf beheert.”, klinkt hun verkooppraatje.

Maar het is niet alleen rustig rondrijden met je gat op een maaier, maar tijdens het spel moet je ook grondcontroles uitvoeren, de bladhoogte aanpassen, de motorbelasting meten, enz… Je kan kiezen tussen twaalf maaiers en deze pimpen met tal van accessoires zoals gestreepte haspels, mulchkits, onkruidverzamelaars, recyclers en maaidekken.

Qua locaties schuilt er wel overal een addertje onder het gras. Drukke woonstraten, uitgestrekte kasteelgronden, schilderachtige cottage greens en grote ruitervelden. Uitdagingen genoeg. Maaien alleen is niet voldoende, door de aanbreng van goede werkkrachten en de juiste marketing moet je blijven zorgen voor een financieel gezond gazonverzorgingsbedrijf.

Sam Gooris zal het niet graag horen, maar het gras zal hier allesbehalve groeien.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More