In dit extreem dure penthouse weet je meteen de klepel hangen (foto’s)

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Maar in het voormalige hoofdkantoor van Max Schmidt Litography Company’s te San Francisco tikt het toch iets harder dan normaal, want het was vroeger een majestueuze klokkentoren.  Tegenwoordig gaat deze klokkentoren door voor een penthouse. Met een prijskaartje van 4,5 miljoen euro weet je direct waar de klepel hangt.

Laten we beginnen met een 360 graden uitzicht over heel de glorie van San Francisco, inclusief de Golden Gate Bridge, op het dakterras van 120 vierkante meter. Eens binnen, kan je genieten van 280 vierkante meter aan woonoppervlakte, verspreid over vier verdiepingen. Het penthouse beschikt over twee master bedrooms en wordt verder gekenmerkt door een open vloerplan, ontblootte muren,  stalen steunbalken en uiterst veel lichtinval.

Ben je een geboren kerkuil, dan zal ongetwijfeld de Clock Room bovenin de klokkentoren je het meest in het oog springen. De mechaniek van de klok is nog steeds intact gebleven en past perfect met het interieur.

Een bod uitbrengen op 112 jaar oude gebouw, doe je hier

Uiteraard enkel weggelegd voor de rijken der aarde, maar dat gaan we niet aan de grote klok hangen… alhoewel.

1

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More