In deze voetbaltafel kan je ook biertjes koel houden (foto’s)

We lieten onze lezers vorige week nog kennismaken met 15 manieren om stiekem je voorraad bier thuis te verbergen tijdens de lockdown.

Volgend speeltje verdient naar onze bescheiden mening een artikeltje apart. Want het is namelijk de perfecte aanvulling voor elke vent die droomt van zijn eigen mancave. De Foosball Table Cooler mag dan niet tot de duurste voetbaltafels ter wereld behoren, het spelplezier zal er allerminst onder lijden.

Want deze tafel kan je openklappen om vervolgens een verborgen schat te ontdekken. De behuizing is namelijk ook een koeler met ruimte genoeg voor maar liefst 50 frisse biertjes. Aan de zijkant staat een handige flessenopener gemonteerd en een bakje om de bierkroontjes op te vangen.

Het leukste van alles dat het spel op wieltjes staat, dus zodra de vrouw des huizes iets begint te vermoeden, verhuis je het spel gewoon even naar een andere locatie.

Wordt het dan toch nog een leuke zomer? Dat beslis je zelf voor 160 euro

1

Image 1 of 4

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More