In deze 18+ film gebeuren alle standjes op een… hoverboard

Door elektromotoren aangedreven eenpersoonstransportmiddelen zijn de normaalste zaak geworden in onze dagdagelijks leven.  Zo hebben hoverboards ook ondertussen hun weg gevonden naar het p0rnowereldje. 

En neen we hebben het hier niet over Marty McFly en Doc Brown die spelen met elkaars Flux Capacitors. Hoverboard, zelfbalancerende board, mini-scooter,… hoe het ding in hemelsnaam ook mag heten, het heeft in ieder geval perspectieven ‘geopend’ in de volwassenindustrie. Aangezien er jaarlijks maar liefst 15.000 pikante filmpjes worden geproduceerd – om maar te zwijgen van al het ambachtelijke gratis materiaal aangeleverd door Jan en Mieke – moet men creatief blijven om de kijkers te kunnen lokken.

Daar hadden de jongens van Brazzers iets op gevonden. Hun film getiteld The Future of F*cking  was een pionier op het vlak van hoverboard-gymnastiek. Het was de eerste film die uitsluitend gebruik maakte van hoverboards tijdens de standjes. Zo brachten ze de volwassenenfilms tot een hoger niveau. Twintig centimeter hoger om precies te zijn.

De acteurs moesten trouwens wekenlang trainen om hun evenwicht te kunnen behouden tijdens de opnames en zo….het juiste midden te vinden.

Doorgaan tot het gaatje dus. Tot de batterij leeg is uiteraard.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More