In Delft doen ze het graag waar ze betrapt kunnen worden (video)

Politie gealarmeerd door hijg-geluiden op bouwwerf.

Een beveiliger zag in de nacht van donderdag op vrijdag een man en vrouw op een bouwplaats in het Nederlandse Delft. Het was rond half vijf uur ‘s nachts dat twee personen gespot werden door beveiligingscamera’s op het bouwterrein. De brave man dacht dat het inbrekers waren en waarschuwde de politie. Omdat het hek van het bouwterrein op slot zat, omsingelden agenten de bouwplaats en wachtten op de sleutelhouder. Al snel werd duidelijk dat het niet om een astmatische boef ging, maar om een koppeltje dat ‘het’ niet in stilte kon.

“Er klonken harde seksgeluiden, waarbij vooral de vrouwelijke helft liet horen dat ze ‘genoot’ van het nummertje”, schrijft de politie van Delft op Facebook . Om dit nachtelijke rumoer te stoppen, besloot een van de agenten zich op te offeren en over het hek te klimmen, waardoor het tweetal op hete(r)daad kon worden betrapt.

Het koppel was niet echt blij dat ze werden gestoord en vluchtte naar de andere kant van de bouwplaats. Waar ze in in de armen van een andere agent liepen. De vrolijke minnaars krijgen een bekeuring.

Het is niet de eerste keer dat Delft het nieuws haalt met seks in het openbaar. In 2013 deed een koppel het ‘s nachts in een van de Delftse grachten. Het tweetal ging ongegeneerd van bil in het koude water. Il faut le faire.  De inwoners waren dan ook niet echt onder de indruk van bouwwerf-koppeltje. Dat waren ze overigens ook niet van de grachtpoepers, zoals blijkt uit interviews met voorbijgangers destijds. “Ach, man, we hebben alles al gezien!”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More