In de nieuwe ‘Sex and the City’ houden ze het bij een trio

De stoute avonturen van drie 50-plussers.

Eerder deze week raakte bekend dat HBO een nieuwe reeks van ‘Sex and the City’ gaat draaien. Kim Catrall (64), alias Samantha, bedankt alvast voor de eer. Zij was, zeg maar, de heetste van de vier. Om lust nog geloofwaardig waar te maken wanneer je tegen de pensioensleeftijd aanschuurt, is meer dan een uitdaging. Jones zou dan ook geen zin hebben in een vervolg.

Ze laat daarvoor wel een heleboel centjes liggen, want de actrices zouden elk 800.000 dollar per aflevering scheppen. Maar misschien heeft Catrall wel gelijk door te weigeren. Met het vervolg van de reeks – die overigens ‘And Just Like That…’ zal gaan heten – lopen ze het gevaar om een ouwe taarten-show te maken. Daar aan de ander kant van de oceaan kennen ze wellicht ‘FC De Kampioenen’ niet. De kerstspecial-aflevering was een schoolvoorbeeld van ‘eentje teveel’. Het publiek herinnert zich de jongere versie en is not amused door een clubje vermoeide acteurs.

De makers van de ‘Sex and the City’ hebben alvast besloten om Kim Catrall niet te vervangen. De dames zullen dus niet verder geraken dan een trio. De opnames beginnen deze lente in New York. Er worden tien afleveringen gefilmd van dertig minuten. Acht maal tien, dat is 8 miljoen dollar, niet slecht.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More