Illegaal reist mee bovenop vrachtwagen op Brusselse ring (video)

Gekke toestanden op het Vlaamse wegennet.

Dat sommige immigranten illegaal de oversteek proberen te maken vanuit Calais naar Engeland, wisten we. Dat ze daarbij in vrachtwagens kruipen en levensgevaarlijke risico’s willen nemen, hadden we eveneens vernomen. Maar dat ze dergelijke toeren ook uithalen op de Brusselse ring, en dan nog bovenop een vrachtwagen, dat is ongezien.

Zaterdagvoormiddag filmde een vrachtwagenbestuurder onderstaande beelden vanuit zijn cabine. In de verte ziet u hoe een – vermoedelijk – illegale immigrant bovenop een rijdende vrachtwagen meerijdt over het viaduct van Vilvoorde. Tegen 90 km/u. De vrachtwagenchauffeur weet wat er gaande is en probeert het verkeer rondom hem te waarschuwen met zijn vier pinkers.

De filmende chauffeur brengt de politie op de hoogte van het circus dat zich voor zijn ogen afspeelt, maar neemt uiteindelijk een afslag. De attente man stuurde ons de beelden toe om iedereen erop te wijzen dat vrachtwagenchauffeurs zulke gevaarlijke toestanden niet zouden moeten meemaken. (KDN)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More