“Ik voelde in zijn onderbroek”: op stap met mevrouw de sekstoerist

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Gisteren brachten we je de wedervaren van een onfortuinlijke Oost-Vlaming die zijn geluk wilde beproeven bij de deernes in Thailand, maar daarbij een peperduur blauwtje liep. We praatten ook met twee dames die geregeld richting Afrika trekken om ginds gaan bij te tanken. Enfin, de vrouwelijke sekstoerist dus.

De Oost-Vlaamse Maritta is namelijk één van hen, zo verklapt ze ons. Al was dat aanvankelijk helemaal niet haar bedoeling. Een ware vechtscheiding had de toen 53-jarige dame mentaal helemaal uitgeput. Toen ze eindelijk weer een beetje gesetteld was, wilde ze haar batterijen ergens in het zonnetje weer gaan opladen. “Alleen wist ik eigenlijk niet goed naartoe. Afrika boeide me wel omwille van de mooie, woeste natuur en de prachtige fauna, maar ook een strandvakantie in één of ander tropisch paradijs zag ik wel zitten. Bij het reisbureau vertelde men dat ik die twee gerust kon combineren. Er was namelijk een leuke formule met half pension naar Kololi, Gambia. Bovendien stond die reis ook nog eens in promotie: lang moest ik dus niet nadenken.”

In Gambia toegekomen, is Maritta diep onder de indruk van de azuurblauwe lucht, het parelwitte strand en de immer lachende plaatselijke bevolking. Eén minpunt: de wel erg opdringerige verkopers, die hun goederen proberen te slijten op het strand. “Tijdens mijn eerste dag ginder vond ik het nog wel grappig, hoe hard ze hun best deden hun zelfgemaakte juweeltjes te slijten. Maar ‘s anderendaags was er één die wel heel ver ging. “Twee kopen, één gratis”, vertelde hij, en hij zou me niet laten passeren vooraleer ik iets gekocht had. Toen hij me ook nog eens bij de arm nam, voelde ik me bedreigd. Ik gaf hem een knietje in zijn ballen, maar blijkbaar niet hard genoeg. Hij begon tegen me te brullen in het Afrikaans en ik dacht even dat ik een flink pak slaag zou krijgen, toen een andere kerel me vanuit het niets ter hulp schoot. Samen met mijn redder maakte ik een lange strandwandeling. ‘s Avonds trakteerde ik hem op een hapje en een drankje om hem te bedanken voor zijn heldhaftige optreden en voor de fijne namiddag die ik dankzij hem nog had gehad.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More