“Ik stierf door corona, maar moest terug in mijn lichaam keren”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Zo, dat is een bijzonder straf verhaal.

Is er leven na de dood? Dat is misschien wel één van de meest gestelde, euh, levensvragen. Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat het met ons gedaan is nadat we onze laatste adem uitbliezen. Er zijn ook mensen die geloven dat onze ziel in dat geval ons lichaam verlaat, om later weer – in een nieuw lichaam – verder te leven.

Ondergetekende is er lang van overtuigd geweest dat dit laatste een flinke portie stierenkak bullshit is, tot-ie vorig jaar tijdens een sessie zélf werd teruggekatapuleerd naar zijn al dan niet gedroomd vorig leven – en daar een gigolo bleek te zijn, die doodgeknuppeld werd door een boze echtgenoot.

Wij spraken met Madeleine, een kloeke vijftiger die onder het ‘risicoprofiel’ van corona valt. Zij is ervan overtuigd dat ze tijdens de eerste golf stierf aan corona, maar weer moest terugkeren naar de aarde omdat haar missie hier nog niet afgelopen is.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More