“Ik lok mannen in de val met prostituees”

Wil je dat die meneer een scheve schaats rijdt? Wel, dan zàl hij een scheve schaats rijden.

In de papieren P’s van weleer staan soms straffe reportages. Zoals in het nummer twintig van jaargang 2005: ‘op stap met een privé-detective’.

De detective waarmee gestapt wordt, is gespecialiseerd in ‘overspel’. En omdat het soms vooruit moet gaan, helpt hij het toeval een handje.

Zoals die keer dat hij een rijke zakenman als klant had. Diens dochter stond op trouwen. Alleen: meneer zag zijn toekomstige schoonzoon niet echt zitten, en dus moest daar wat aan gedaan worden. De privé-detective poogt de jongeman in de val te lokken met een amateurprostituee. En hoewel dat een ‘schoon kind’ is, slaagt hij niet echt in zijn opzet. De eerstvolgende keer, wanneer hij er een meer professionele dame op afstuurt, loopt de nietsvermoedende jongeman wel recht in de val: je kunt het hele verhaal hier lezen.

Soms mislukt het ook wel eens. Enkele ‘bloopers’ uit detective Johans carrière:

Foto’s als bewijsmateriaal worden liefst op een publieke plaats genomen. De absolute voorkeur gaat naar plekken die vanop de openbare weg zichtbaar zijn. Een niet al te slecht verlicht parkeerterrein is een absolute topper. Normaal is het niet zo moeilijk voor een vrouw om een target even naar buiten te lokken. De meeste mannen staan al kwispelend klaar, nog voor het voorstel uitgesproken is. Maar in dit geval was de man nerveus. Hij wilde wel ingaan op het aanbod, maar durfde niet. Hij bleef dus maar trakteren en tijd rekken. Hij wilde haar immers ook niet kwijt. Toen het eindelijk zover was, gaf Johan het duo vijf minuten voorsprong om… uiteindelijk foto’s te maken van zijn meisje dat eenzaam en uitgeteld tegen de muur zat. Naast haar een plasje kots. De target was op de vlucht, nadat zijn gezellin dronken in slaap was gevallen.

Voor prostituees, zijn Johans opdrachten een job als een ander. Het gebeurde al eens, dat een meisje van plezier en het target niet op de afgesproken plaats verscheen, waar het bewijs-beeldmateriaal zou gemaakt worden. Later zou de dame van lichte zeden toegeven: “Tijdens ons gesprek vertelde hij me, dat hij er 500 euro voor zou over hebben om met mij naar bed te gaan, en dat is meer dan wat jij me hebt aangeboden.”

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More