“Ik heb een lichaam om jaloers op te zijn” dixit Sylvie Meis

En geef haar eens ongelijk?

Een staaltje Nederlandse arrogantie of gewoon een waarheid als een koe? Laten we stellen dat de knappe 40-jarige blondine erg zelfzeker is maar helemaal geen loopje met de waarheid neemt. Aan het Nederlands tijdschrift Grazia vertelde ze het volgende: “‘Ik ben een veertigjarige vrouw ben met een lichaam waar menig 25-jarige toch naar zou kunnen kijken van: nah, zou ik ook wel willen.”

“Ik denk dat jullie mijn lichaam intussen wel een beetje kennen: slank maar niet dun, getraind maar niet super droog of te gespierd, vrouwelijk zonder overdreven curvy te zijn.” Dit bekomt ze door veel te sporten. Hoe? Met haar eigen (helaas enkel Duitstalige) app. 

Heb je dus een vriendin die jaloerse opmerkingen en of blikken werpt terwijl je dit artikel aan het lezen bent? Attendeer haar even op de app en begin maar al wat Duitse scheldwoorden te roepen. En wie nog eens een blik wil werpen op haar fantastische jaloersmakende lichaam: hier zijn de foto’s.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More