“Ik ben uw tendentieuze zever spuugzat, kerel”

Open Twitter-oorlog tussen Marc Van Ranst en Siegfried Bracke (N-VA).

Marc Van Ranst is een man met een mening, Siegfried Bracke ook. Het is een publiek geheim dat Van Ranst geen lidkaart op zak heeft van N-VA en dat voormalig Kamervoorzitter Siegfried Bracke en de viroloog niet de beste vrienden zijn. Hoge bomen vangen veel wind, maar komen mekaar nooit tegen. Alleen op Twitter, waar de heren mekaar naar hartenlust kunnen afzeiken. In een ideale wereld ventileren virologen en Kamervoorzitters hun ongenoegen op niveau, maar gisteren vielen de maskers even af.

Siegfried had naar een aflevering van ‘Iedereen Beroemd’ gekeken en verloor zich daarna op Twitter in een Franse colère. “De mooiste zin van vandaag gehoord in Iedereen Beroemd. Man van 91. ‘Ik heb een vriendin, Yolande, maar ik heb die spijtig genoeg al een jaar niet gezien. Ze woont in een ander woonzorgcentrum’. De #Groot#Viroloog moet onder de grond kruipen van schaamte.

Daarop schoof Grootviroloog, Marc Van Ranst zijn microscoop even opzij en schreef een giftig antwoord: “Meneer Bracke, leg eens haarfijn uit waarom ik onder de grond van schaamte zou moeten kruipen omwille van bezoekrestricties in de WZC (waar ik niets mee te maken heb). Ik ben uw tendentieuze zever waarmee u al maandenlang mensen poogt tegen mij op te zetten spuugzat, kerel.”

Waarop Bracke antwoordde: Kerel… Mijnheer de Kerel aub!”

Waar zouden we zijn zonder Twitter.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More