“Ik ben ook maar een mens, ook al ben ik Superman” (video)

Bescheidenheid ontbreekt in het woordenboek van Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović is op 3 oktober 1981 geboren in Malmö, Zweden. Daarmee is hij officieel een Zweed, maar in zijn DNA zit de tegendraadsheid van een Bosniër. Zlatan bedient zich niet alleen van een geniale traptechniek, maar ook van een grote mond. Daar mochten we onlangs nog van proeven toen hij Lukaku uitdaagde door diens moeder te beledigen op het veld.

Zlatan is een beetje een jobhopper en is niet vies van een transfer. Zolang er maar genoeg centjes op tafel liggen. Hij speelde voor Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy en recent weer voor AC Milan. Ach ja, en natuurlijk ook voor het Zweedse elftal. Al is dat vijf jaar gelden. het was dan ook een complete verrassing toen Zlatan dit zei: “Ik heb gehoord dat we volgens sommigen EK-favorieten zijn. Dus daar heb ik de lat gelegd. Nu ik naar het EK kom, winnen we het EK. Er zit niets anders in mijn hoofd.”

Vorige week kondigde Zlatan Ibrahimovic dus aan dat hij zich na vijf jaar weer beschikbaar stelde voor het Zweedse nationale elftal. En dus traint Zlatan met de nationale ploeg in Zweden. “Het is niet makkelijk, want ik zal wat minder vaak bij mijn gezin zijn”, zei Ibrahimovic met de nodige traantjes. “Het is lastig om ze elke keer achter te laten. Ik ben ook maar een mens…ook al ben ik Superman.”

Bescheidenheid is een deugd die de BosniërZweed vreemd is.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More