Iemand interesse in een vijfdaagse orgie op een cruise met 2.000 passagiers? (foto)

We betwijfelen of dit de ‘Love Boat’ is waarover K3 steeds zingt, maar dat er liefde zal bedreven worden op ‘The Naughty Cruise’ steekt als een  – euh – paal boven water.

Dit X-rated-cruiseschip vertrekt op 3 oktober in Los Angeles met bestemming Ensenada in Mexico om nadien terug te keren naar L.A. Komt u als passagier met vier nachten niet aan de trekken? Dan kunt u deelnemen aan de driedaagse seksparty Naughty In Los Angeles, net voor het schip vertrekt.

Alleenstaande mannen en vrouwen moeten we wel teleurstellen, alleen koppeltjes zijn toegelaten. Tenzij de single wordt vergezeld van een koppel en in dezelfde cabine als het duo logeert.

De prijzen zijn afhankelijk van het dek waarop u wil slapen. Het goedkoopste tarief begint bij 500 euro, terwijl de prijs van de meer luxueuze cabines al kan oplopen tot 5.000 euro.  

Wat krijgt u daarvoor terug: zwembadparty’s , workshops voor koppels, pikante avondjes… . Voorts zijn er op de boot wel wat regels. Geen harde geluiden maken na middernacht is er een van. En de crew mag niet deelnemen aan de seksuele activiteiten. Dat is even balen, stuurman.

 

 

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More