Ibrahimovic zorgt (alweer) voor commotie

Italië gedegouteerd van Zlatan’s etentje in een ‘gesloten’ restaurant.

Er circuleren foto’s van Zlatan Ibrahimovic die gezellig zit te tafelen op restaurant, terwijl die in Italië gesloten moeten blijven. In Italië mogen restaurants momenteel alleen maar afhaalmaaltijden aanbieden. Op ‘Fanpage.it’ is een foto te zien waarbij de vrolijke Zweed met restaurantuitbater Tano Simonato zit te dineren. “Dat klopt niet, het restaurant was wel degelijk gesloten en het ging om een werkvergadering”, reageren de betrokkenen. “We dronken gewoon een flesje wijn onder vrienden, we zijn al lang bevriend.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Instant Foot (@instant_foot)

Zlatan is officieel Zweed, maar door zijn aderen stroomt het bloed van de tegendraadse Balkan. Na zijn positieve test in september ging Zlatan de Italiaanse supporters opvoeden met een een sensibiliseringsfilmpje. “Het virus daagde mij uit en ik won, maar jij bent Zlatan niet, daag het virus niet uit”, zegt hij daarin. “Gebruik dus je hoofd en respecteer de regels: houd afstand en zet een mondmasker op.”

Maar regeltjes en Zlatan blijken niet compatibel. Afgelopen weekend kreeg Ibrahimovic na een uur spelen alweer rood in de match van AC Milan tegen Parma. De week daarvoor verontwaardigde hij de Zweden omdat bekend werd dat hij een leeuw was gaan doodschieten in Zuid-Afrika. ‘Jagen’ heet zoiets. De schedel en het vel van zijn prooi zou hij naar zijn thuis in Malmö hebben laten verschepen. Dat horen ze in het brave Zweden niet graag.

Zolang Zlatan op het veld blijft presteren, zullen zijn sotternijen hem worden vergeven. Doch, hij kan maar beter opletten, want de eerste symptomen van het verval zijn al genoteerd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More