Hypocriet ‘OK Boomer’ wicht krijgt de wind van voren (video)

Millennials en Generatie Z vinden het kapitalisme maar jakkiebah!!

Ze zien dat het vooral de oude witte mannen zijn die de vruchten plukken van het huidige economische systeem. Uit Amerikaans onderzoek blijkt zelfs dat meer dan de helft van de millennials de voorkeur geeft aan andere stromingen, zoals socialisme, fascisme en communisme.

En dat laten ze ook blijken op de social media, door hun proteststem op een creatieve manier te uiten. Alsook ons Nicole Sanchez, online beter bekend als het OK Boomer meisje.

Ze werd vorig jaar een internetberoemdheid toen ze een video op TikTok, waar ze al huppelend en dansend haar steunbetuiging uitte aan de oude knar en socialistische presidentskandidaat Bernie Sanders, dit onder het bijschrijft “Like to trigger the BOOMERS #bernie2020.”

De ‘OK Boomer’- uitdrukking is het argument bij uitstek geworden van de jeugd, op iedereen boven de leeftijd van 30 jaar die maar iets van kritiek durft te hebben op eender welk onderwerp. Zelf een doordacht argument bedenken om iemand de mond te snoeren is dan ook zo jaren stilletjes. 

Sanchez verscheen ook maar al te graag in haar filmpjes met slogans op haar t-shirts zoals ‘Tax The Rich’.

Allemaal bewonderingswaardige idealen, maar wat blijkt? Onze OK Boomer-meid is ook niet vies van een beetje extra centjes. Want in een recente YouTube-video van haar, geeft ze haar volgers een rondleiding in haar appartement van twee miljoen dollar. 

Een slechte zet om dan als linkse Democraat op te scheppen over je weelde en rijkdom, want de video wordt momenteel overladen met negatieve reacties, gaande van ‘hypocriet wicht’ tot ‘iedereen is een socialist behalve als het gaat over hun eigen geld’.

Het doet ons denken aan de BLM-stichtster die besliste dat het toch veiliger was om naar een witte rijke buurt te verhuizen.

Tja, uiteindelijk… voor geld danst niet alleen de beer zo blijkt. Ok boomer?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More