Huursoldaat Megan Fox neemt het op tegen uitgehongerde leeuwen (video)

Na Transformers en Teenage Mutant Ninja Turtles werd het een beetje stil rond voormalige seksbom Megan Fox. 

Ze had dan ook eventjes haar handen op vol op relationeel gebied. Ze ruilde na een relatie van tien jaar de 46-jarige Brian Austin Green in voor de jongere rapper/acteur Machine Gun Kelly. Tja, met zo’n naam kan het niet anders dan vuurwerk geven in de slaapkamer.

Maar al dat gerampetamp betaalt op het einde van de maand de rekeningen niet, dus moet miss Fox ook af en toe eens wat acteerwerk doen voor de kost. 

In Rogue speelt ze de rol van een door de strijd geharde huursoldaat. Het feit dat ze constant rondloopt met perfecte make-up zal wel normaal zijn dat wereldje zeker? Maar soit, als teamleider Samantha O’Hara leidt ze een levendig team van soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van hun ontvoerders in afgelegen Afrika.

Maar terwijl de missie mislukt en het team achtergelaten wordt, komt O’Hara’s team tegenover een bloedige, meedogenloze bende rebellen te staan en tot overmaat van ramp ook nog eens een horde van uitgehongerde leeuwen.

De R-rated actiethriller zou normaal gezien in oktober in de bioscopen te zien zijn, maar aangezien we nog steeds vastzitten als een leeuw in een kooi,  kan de film al sneller worden losgelaten op streamingdiensten.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More