Huisbaas Tanja Dexters: “Vloer vol urine”

Als Tanja Dexters gezopen heeft, dan blijkt ze niet zo’n proper mens.

Toen Tanja Dexters zonder dak boven haar mooie hoofd dreigde te raken, bood een goede vriend Guy Agemans haar een helpende hand. Maar daar heeft hij nu spijt van, zo vertelt de man in Dag Allemaal.

“Zij mocht in een van mijn luxueuze kijkappartementen in het Antwerpse verblijven, en in ruil zou zij me helpen bij de verkoop”, vertelt hij. “Maar ze heeft helemaal niks gedaan om de loft verkocht te blijven.”

Wat ze dan wel gedaan heeft? Er een stort van gemaakt. “Ik wil Tanja niet afschilderen als een slecht mens. Ze heeft een goed hart en als haar dochter Valentina bij haar is, gedraagt ze zich voorbeeldig. Maar als haar dochter bij papa Miguel is, verliest ze vaak de pedalen.”

Dan gaat ze feesten als de beesten, met alle gevolgen van dien. “Ik kon mijn ogen niet geloven. Er zaten maden achter de zetels, de douche was smerig, en we moesten de uitwerpselen van haar hond en kat letterlijk van de vloer schrapen. We vonden overal vlekken van rode wijn, andere dranken en zelfs urine op de vloer.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More