HOTSPOTS: 5x fine-dining in West-Vlaanderen

Soms heb je gewoon zin om eens goed verwend te worden. Een culinaire ervaring in een verfijnde setting is daarvoor hét toprecept. In deze fine-dining zaken in provincie West-Vlaanderen kan je terecht voor een uitzonderlijke service, die je voorziet van originele smaakcombinaties op je bord. Genieten geblazen voor al je zintuigen!

Le Bistro de la Mer

Genieten van klassieke Frans-Belgische keuken in een gezellige setting? Dan ben je bij Le Bistro de la Mer op het juiste adres! Gelegen op een charmant plein wordt in deze verfijnde familie-bistro al meer dan 15 jaar traditionele keuken aangeboden op basis van verse producten. Denk aan fijn gesneden rauwe zalm met kruiden, op een bedje van griesmeel met krab en groentevinaigrette of varkenshammetje gekarameliseerd, witloof, aardappel uit de oven. Heerlijk!

La Sapinière

La Sapinière is een Knoks begrip voor aangenaam lunchen en dineren in een gezellige, sociale ambiance inclusief tuinterras. De keuken biedt een uitgebreide waaier aan van regionale gerechten tot culinaire hoogstandjes. Genieten van eten en ambiance! Aan het Oosthoekplein in het Zoute in Knokke-Heist ontvangt het dynamische team van La Sapinière u met plezier voor een gezellig en aangenaam lunch en diner.

LEES HIER VERDER

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More