“Homoseksualiteit is de schuld van vrouwen die zich niet verzorgen” (video)

Turkse tele-evangelist en islamistische creationist is veroordeeld tot meer dan duizend jaar cel.

Adban Oktar verspreidde op tv een aparte interpretatie van de islam en de bijbel. Hij was een islamitische creationist, iemand die de bijbel en de koran heel letterlijk nam. Creationisten lezen het scheppingsverhaal als wetenschap en leven en werken naar het ‘grote boek’. Oktar had evenwel zijn eigen interpretatie en hield er bijzondere ideeën op na. De man verspreidde op tv zijn gedachtengoed, bij voorkeur omringd door Turkse bimbo’s die stijf stonden van de schmink en die hij ‘kittens’ noemde. Hij wist bijvoorbeeld te vertellen dat homofilie de schuld is van onverzorgde vrouwen.

“Wanneer vrouwen zich niet goed verzorgen en er niet netjes uitzien, dan neigen mannen naar jongens of jonge mannen. Homoseksualiteit is nu over de hele wereld verspreid. De reden hiervoor is Misogyny, de vermannelijking van vrouwen. Als er alleen maar kwezels zijn, die hun haar niet kammen en hun wenkbrauwen niet epileren, dan vinden mannen jongens negentien keer aantrekkelijker dan vrouwen. Als ze echter de vrouwelijke schoonheid zouden waarderen, zou dat niet gebeuren. Conclusie: vrouwen soigneert uzelven en help de homsekualiteit de wereld uit.”

Heel grappig, moest het niet ernstig bedoeld zijn. In 2018 werd Oktar evenwel opgepakt. De man had een aantal klachten van onder meer kindermisbruik, spionage en georganiseerde misdaad aan zijn broek. Hij zou ook assistentie hebben verleend aan een terreurgroep en illegaal persoonlijke data hebben opgenomen.

Een rechtbank in Istanboel veroordeelde Adnan Oktar tot 1.075 jaar en 3 maanden cel.

 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More