“Hoe is dit nu mogelijk zeg”

Stelling van Michel van den Brande tegen de grond.

Zondagmiddag kletterde op de Gentse Gasmeterlaan een stelling van 19 meter hoog tegen de straatstenen. Op beelden van het ongeval, zie je hoe de stelling op een haar na een toevallige passant mist. De constructie was er eentje van Kontrimo, het bedrijf van de flamboyante Michel van den Brande. Michel kennen we van ‘The Sky is The Limit’ als de man van ‘gene zever’, die graag in zijn blote torso aan zijn bureau zit.

“Hoe is dat nu mogelijk zeg!!! Iedereen was op tijd verwittigd om de zeilen open te schuiven zodat de wind door de stelling kan blazen !!!” Zo klinkt de eerste reactie van van den Brande op zijn Facebook. Maar hij toont zich meteen ook een sportief verliezer en een man die zijn mensen ‘soigneert’. “Ik bedank al mijn jongens die massaal reageerden voor te komen helpen”, voegt hij er meteen aan toe.

De omgewaaide stelling was één van de zwaarste wapenfeiten van storm Ciara. In 2016 werd een Amerikaanse toeriste levensgevaarlijk gewond toen zij bij de Antwerpse groenplaats onder een stelling terecht kwam. In Gent liep het dit weekend het gelukkig allemaal goed af.

Van den Brande kwam begin dit jaar nog in het nieuws met de oprichting van een nieuwe partij, ‘Samen Voor Vooruitgang’, maar sindsdien is het op politiek vlak eerder windstil rond Michel.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More