Hilde De Baerdemaeker bij de notaris (en niet voor een rol)

Topactrice Hilde De Baerdemaeker (Deinze, 8 mei 1978) werd een paar weken geleden gespot bij de notaris.

Bij een notaris kun je verscheidene zaken doen. Je kan zoals Albert en Paola het huwelijkscontract wijzigen, een woning kopen of een wijziging doorvoeren aan je vennootschap.

Onze bron: “Voor Hilde was het dat laatste. Ze heeft haar vennootschap aangepast aan de nieuwe wetgeving: de bvba werd een bv.” Onze bron geeft aan dat er nog een aantal andere zaken werden gewijzigd, maar niets fundamenteels. Kortom, de actrice heeft haar firma gewoon aan de wetgeving aangepast.

Hilde zal binnenkort in de familiefilm “Mijn vader is een saucisse”, het speelfilmdebuut van Anouk Fortunier met Johan Heldenbergh in een van de hoofdrollen, te zien zijn. De film zal in de Verenigde Staten in wereldpremière gaan. De film is geselecteerd voor het Cinequest Film & Creativity Festival dat elk jaar plaatsvindt in San Jose, in de staat Californië, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

“Mijn vader is een saucisse” gaat over de twaalfjarige Zoë, die beste maatjes is met haar vader. Wanneer hij in een bevlieging zijn baan van bankier opgeeft en besluit professioneel acteur te worden, komt het tot een ruzie tussen haar ouders. Zoë heeft als enige vertrouwen in het plan van haar vader en wil hem dan ook helpen zijn doel te bereiken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Johan Heldenbergh, Savannah Vandendriessche en Hilde De Baerdemaeker.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More