Hilarisch: zo leg je Belgische mondmaskeraffaire uit aan buitenlanders (video)

De mondmasker-soap in een notendop:

En dat is nog maar het topje van deze ijsberg. Elke dag lijkt er weer een nieuwe wending te gebeuren in de Belgische mondmasker-soap. Als het niet om te janken was, zouden we er mee lachen. De Belgische bevolking is ondertussen de besluiteloosheid van haar leiders allang beu als koude pap en is al even zelf aan het naaien geslagen. Het is alleszins beter dan verdachte koffiefilters op onze smoel te plakken.

Gelukkig zijn wij, Belgen, al even geacclimatiseerd aan onze politieke kleutertuinen. In het buitenland echter, kijken ze steeds met argusogen hoe een land o zo klein en fijn in hemelsnaam nog degelijk kan functioneren. Zes regeringen en acht ministers van Volksgezondheid, geen wonder dat Koen Geens liever zijn ogen bedekt dan zijn mond.

Om het toch wat allemaal verstaanbaar te maken voor de niet-Belgen hebben de jongens en meisjes van TVekkergem een amusant filmpje in elkaar gestoken. Volgens hen heeft het hele mondmasker-debacle weer eens te meer duidelijk gemaakt dat we absolute meesters zijn in jobcreatie voor nutteloze politici.

We are Belgian and we approve this message!

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More