Hilarisch: Nederlandse premier draait rond de pot over ‘The Great Reset’ (video)

Zo, daar kan onze De Croo nog wat van opsteken!

Klaus Schwab, de voorzitter van het WEF, schreef een boek: COVID-19 – The Great Reset. Daarin wordt opschreven dat de pandemie – die meer en meer op een plandemie begint te lijken volgens sommigen – een mooie kans is om de wereld te resetten. Met een wereldwijde politieke orde, herverdeling van de welvaart, afschaffen van privébezit, noem maar op. Een leuke theorie, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te snappen dat dit eigenlijk ‘communisme’ van de bovenste plank is, waarbij een kleine minderheid een grote meerderheid zal onderdrukken.

Dat premier De Croo een Schwab-fan is, wisten we al. Dat deelde-ie zelf op zijn Twitter.

In Nederland hebben ze premier Rutten. Ook hij liet eerder al op Twitter doorschemeren dat hij ‘Build Back Better’ wel leuk vindt.

Gisteren werd het hilarisch, toen Gideon van Meijeren aan Rutte vroeg, wat hij vindt van het boek ‘The Great Reset’. Waarop Rutte antwoordt: “Ik ken dat boek niet.”

Dan haalt van Meijeren een brief boven. Een brief die Rutte schreef aan Schwab, en waarin hij stelt dat hij het boek een ‘hoopvolle analyse voor een betere toekomst’ vindt.

Het antwoord dat Rutte daar op geeft, is helemaal hilarisch. Kijk maar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More