Hilarisch: corona-toneelstukje in ziekenhuis loopt helemaal fout (video)

Het moest er natuurlijk allemaal echt uit zien, en dat was nog bijna gelukt ook. Op één figurant na…

Voor sommige zaken inzake corona huren ze acteurs en figuranten in, da’s op zich niet zo abnormaal. Zo zagen we eerder al de vacature passeren, voor een dame met een hoofddoek voor een nepvaccin.

Onlangs zagen we in het VTM-journaal, dat de toestand in een Antwerps ziekenhuis door corona uit de klauwen liep. Er werd ook in dat ziekenhuis gefilmd. De beelden bleken echter uit een Italiaans ziekenhuis afkomstig te zijn.

Nu weten we waarom er specifiek voor een Italiaans ziekenhuis gekozen werd: in het land van de pizza worden de geënsceneerde filmpjes gemaakt.

Onderstaand filmpje is al enkele maanden oud, maar begint nu pas rond te gaan op social media. Op de zender RAI was een reportage te zien die opgenomen werd in het ziekenhuis van Piemonte. Het ging erover hoe schrijnend de toestand is, hoe besmettelijk corona en hoe belangrijk beschermende kledij. Maar… ze waren toch wel vergeten die ene figurant in een beschermend pak te steken zeker!

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More