“Hij dreigde mij te vermoorden” (video)

Marilyn Manson blijkt geen lieve jongen te zijn.

“Hij gaf me stroomstoten, verkrachtte me en dreigde ermee om me te vermoorden”, met die bekentenissen komt actrice Evan Rachel Wood. Ze vertelde in 2018 al tegen het Amerikaanse Congres over hoe ze in het verleden misbruikt en mishandeld werd, maar gaf toen geen naam. Dat doet ze nu wel: Marilyn Manson.

Marilyn Manson, pseudoniem en alter ego van Brian Hugh Warner, is een Amerikaanse zanger met een hoek af. Zijn naam is een samenvoegsel van Marilyn Monroe en Charles Manson. De muziek die hij maakt is ‘stevig’, zijn reputatie is dat ook en krijgt nu een extra zwart kantje met deze bekentenissen.

“Hij brak me door me uit te hongeren, niet te laten slapen en mijn leven te bedreigen, soms met wapens, waardoor ik hevige paniekaanvallen kreeg en nauwelijks kon ademen of niet meer kon stoppen met trillen”, vertelt Rachel Wood. “Als ik probeerde te slapen, gooide hij spullen naar me of droeg hij me op drugs te gebruiken, waardoor ik gedesoriënteerd raakte en wakker bleef, soms wel dagen.”

“Hij dwong me dingen te doen rond angst, pijn, marteling en vernedering en dat filmde hij. Pas als het klaar was, mocht ik slapen. In sommige tapes is te horen hoe hij dreigt mij te vermoorden, mijn vrienden of mijn familie. Hij dreigde de beelden te lekken, om me stil te houden.”

Maar er is meer: “Ik heb meermaals de moed verzameld om weg te gaan, maar dan dreigde hij ermee zichzelf van het leven te beroven. Één keer ging ik terug om de boel tot bedaren te brengen en toen dreef hij me in de hoek van onze slaapkamer en vroeg hij me te knielen. Toen bond hij mijn handen en voeten vast. Toen ik vastzat, sloeg hij me en gaf hij schokken aan gevoelige delen van mijn lichaam met een stroomstootseksspeeltje.”

Daar word je niet vrolijk van.

Manson ontkent

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More