Hiervoor gaat Anouk op haar knieën (video)

“Ik zal nooit iemands vrouw zijn.”

Ze schreeuwde het uit in haar ‘Nobody’s Wife’. Nooit of te nimmer zou zij, Anouk, iemands bruid zou zijn. Maar het kan verkeren, want ze heeft er nu zelf om gevraagd. Anouk is op één knie gegaan en vroeg haar Dominique ten huwelijk. Hoe weten we dat? Omdat de vrouw – die zo enorm gesteld is op haar privacy – haar intiemste privémoment op Instagram gooide.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Het wijfie met de grote bek is dus van straat. Nu ja, hij heeft ‘ja’ gezegd, maar “het duurt nog wel even voordat het huwelijk er effectief gaat komen”, aldus Anouk. Er kan dus nog vanalles gebeuren, zeker voor een vrouw die het volgende zingt in haar hitje ‘Nobody’s Wife’:

Het spijt me van die keren dat ik jou liet schreeuwen

Voor de keren dat ik je dromen niet waarmaakte
Voor de keren dat ik je hele wereld op zijn kop zette
Voor de keren dat ik je aan het huilen maakte
Voor de keren dat ik tegen je loog
Voor de keren dat ik toekeek terwijl je struikelde

Maar wel een topnummer!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More