Hier vind je het geknipte horecapersoneel

De terrassen zijn opnieuw open, en vanaf 9 juni mag – als alles goed blijft gaan – de horeca ook binnen weer klanten ontvangen. Maar wie komt je bedienen?

Horeca-uitbaters zijn achter de schermen al aan het voorbereiden op hun – uitgebreide – opening, maar de meesten kampen wel met een probleem.

Het gros van hun personeel was het namelijk zo beu als koude brokkenpap om economisch werkloos thuis te zitten, en vond inmiddels een andere job. Heel wat horecazaken vinden niet genoeg personeel om de drukke zomermaanden mee door te komen.

Eiyou!

Wij bleven niet bij de pakken zitten en lanceerden Eiyou: het ideale communicatieplatform voor ambachtszaken in de horeca. De functie om vacatures te plaatsen, speelt in op de toenemende personeelsbehoefte binnen de sector. Alle interessante jobs worden hier verzameld op één plaats. Ben je op zoek naar geschikt personeel? Dan brengen wij al het horecatalent naar jou! En het werkt ook omgekeerd. Ben je zelf een getalenteerde sous-chef op zoek naar een eerste culinaire ervaring? Of ben je een zaalmedewerker met veel ervaring, op zoek naar de volgende uitdaging? Plaats een oproep via Eiyou!

Ontdek alle vacatures HIER.

Eiyou is het ideale platform om het publiek in contact te brengen met jouw zaak. Je krijgt een unieke webpagina die je via een handig en snel systeem zelf kan voorzien van de mooiste content. Zo bepaal jij het online-imago van jouw zaak. Neem snel een kijkje op Eiyou.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More