Hier moet je zijn mocht het einde ter tijden aanbreken (video)

Het einde van de wereld is al zo vaak aangekondigd dat we ondertussen de tel zijn kwijtgeraakt.

Maar in het geval het toch eens ooit prijs moest zijn, best dat je even voordat de apocalyps arriveert, een belletje doet naar de eigenaars van Vivos xPoint om te horen of er nog een stekje vrij is. En met stekje bedoelen we een ondoordringbare bunker. In het zuidwesten van South Dakota bevindt zich namelijk de grootste Doomsday Prepper Community op aarde, beter bekend als Vivos xPoint.

Het is een gebied afgesloten door hekken, met maar liefst 575 militaire bunkers. Het was een zeer overwogen en strategische keuze om hier bunkers neer te poten. Vivos xPoint bevindt zich namelijk op een hoogte van ongeveer 1.158 meter, ver weg van grote wateren en op een afstand van 160 kilometer van het dichtstbijzijnde potentieel nucleair doelwit.

Elke bunker kan een druk aan van 225.000 kilo en is 200 vierkante meter groot: je hebt dus heel wat mogelijkheden wat inrichting betreft.

LED-simulaties van natuurlijk buitenlicht in plaats van ramen en extra’s als constante beveiliging, internet, een restaurant, bar, sportschool en zelfs een medisch centrum horen allemaal bij het prijskaartje van 31.000 euro per persoon. Voor de privéjets en helikopters zijn er speciale landingsbanen aangelegd en er is zelfs een gemeentelijk vliegveld aanwezig.

De vraag is echter wat rijkdom nog waard is, eens Doomsday gearriveerd is. Daarom wordt bij de selectieprocedure niet enkel gekeken naar de stand van je spaarrekening, maar ook in welke mate je nuttig kan bijdragen tot deze gesloten gemeenschap. Want niemand wilt een rijke stinkerd met twee linkerpoten om de wereld weer op te bouwen. Aanmelden voor een bunker doe je hier

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More