Hier kan je het goedkoopst après-skiën

Van de luxueuze feesten in het Zwitserse Davos, tot de Belgische gezelligheid in het Oostenrijkes Gerlos: HomeToGo trok er naartoe om de lokale prijzen van een frisse pint tot een shotje van iets sterkers te noteren.

De goedkoopste après-ski-bestemming is dichterbij dan je misschien wel denkt

Er zijn mensen die meer van het après-skiën houden, dan van skiën zelf. Wel, voor hen hebben wij goed nieuws: de goedkoopste bestemming hiervoor is namelijk het Duitse Winterberg. Wintersporters betalen hier gemiddeld slechts 2,30 euro voor een frisse pint, en een luttele 2,20 euro voor een shotje likeur. Het immer gezellige, Oostenrijkse Sölden staat op de tweede plaats.

En de duurste après-ski-bestemmingen zijn…

Van alle onderzochte skigebieden, is The Bolgen Plaza in het Zwitserse Davos de duurste plaats. Wie hier wil doorzakken moet flink wat centen meenemen: een glas bier kost er 7,10 euro, een glaasje likeur 6,20 euro. Dat is maar liefst drie keer meer dan in het Duitse Winterberg.

Oostenrijk populairste après-ski bestemming onder de Belgen

Uit het onderzoek blijkt Oostenrijk dit jaar de populairste wintersportbestemming te zijn onder Belgen . De gezellige barretjes en uitbundige feesten in onder meer Gerlos, St. Anton am Arlberg en Sölden zullen gedurende dit skiseizoen weer behoorlijk vol zitten met Belgische wintersporters. De prijzen in Oostenrijk lopen echter behoorlijk uiteen. Het goedkoopste biertje drink je voor 3,00 euro in Flachau en het duurste Oostenrijkse biertje vind je voor 5,10 euro in het populaire Kitzbühel. Apres-skiën in Sölden is gemiddeld het goedkoopst met 3,00 euro voor een biertje en 3,10 euro voor een shotje likeur.

Voor wie nog twijfelt waar te gaan (après) skiën, hebben we onder de volledige lijst.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More