Hier is het ‘bewijs’ dat Covid-19 veroorzaakt wordt door 5G

Verschillende 5G-masten gingen al in vlammen op omdat sommigen ervan overtuigd zijn dat dit de oorzaak is van alle corona-ellende. Wel, believers menen nu ook nog eens sluitend bewijs gevonden te hebben.

Over het nieuwe coronavirus zijn er verschillende theorieën. Een daarvan is, dat 5G de grote boosdoener zou zijn. En dan zijn er zelfs in die ‘categorie 5G’ nog verschillende theorieën. Volgens sommigen veroorzaakt 5G gewoon die symptomen. Anderen zien er dan weer de praktijken van een geheime wereldorde in, die de mensen opzettelijk ziek maakt om ze onder de knoet te houden.

Nog anderen willen het niet zo ver drijven, maar beweren dat 5G de verspreiding van het virus in de hand helpt, of het immuunsysteem van de mensen onderdrukt waardoor zij vatbaarder worden.

Hoe dan ook: er zijn heel wat mensen die vinden dat 5G-masten helemaal kapot moeten. Britse believers hebben nu ‘sluitend bewijs’ gevonden dat 5G wel degelijk gelinkt is aan Covid-19. Op een biljet van twintig pond staat namelijk iets afgebeeld wat verdacht hard op een 5G-mast lijkt, met daarboven duidelijk de afbeelding van het nieuwe coronavirus…

 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More