“Hier heb ik wel heel lang overgedaan, maar ik kom wel heel ver nu” (video’s)

“OnlyFans is een goudmijntje, maar het is hard werken.”

OnlyFans bestaat al sinds 2016 en wordt veel gebruikt door sekswerkers. Velen zien het als een ongecensureerde versie van Instagram en TikTok. Tegen betaling weliswaar.

Er doen de wildste verhalen de ronde en enkele grootverdieners springen er bovenuit. Dan spreken we over miljoen euro’s per maand. Zo creëer je een OnlyFans-koorts bij hedendaagse goudzoekers.

Om te scoren moet je wel net iets meer doen dan een cameraatje aanzetten en je laten bekijken. ‘NPO 3’ kwam met een moedig en helder verhaal van Denise die ondertussen – zoals ze het zelf zegt – met haar blote kont de hele wereld rondgaat. Haar vriend helpt haar daarbij en soigneert belangstellenden door persoonlijk op hen te antwoorden. Denk het seksgebeuren weg en het tweetal runt een gewoon bedrijfje.

Als uitsmijter geven we je een tweede video van OnlyFans-sterretje Elise. Die vertelt dat ze wel van speciale dingen houdt en dat ze daar bijzonder ‘flexibel’ in is.

Zin om je te verbazen? Kijken!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More