Heter dan de woestijn: Sahara Ray (foto’s)

De naam alleen al doet enige hitte vermoeden.

Nochtans is deze knappe blondine niet in het mulle warme zand opgegroeid, maar aan het water. Zowat het grootste deel van haar jeugd in Hawaii en Santa Cruz daar haar pa, de professionele Pipe Master en Big wave surfer Tony Ray voor zijn werk de golven nodig had.

En als je er niet onaardig uitziet, je leven op het strand doorbrengt en je ook wat ondernemerschap hebt, begin je toch gewoon je eigen bikinilijn? Met het label, onder de naam Sahara Ray Swim brengt ze de wereld wat mooie en pikante bikini’s en badpakken bij, die ze, hoe kan het ook anders, zelf showt.

En dat is ook de jongens niet ontgaan. Met Cody Simpson en Justin Bieber die ze al mocht verwelkomen in haar nest, scoort ze ook hier niet slecht. Dat het ook geen engeltje is bewijst een anekdote met Cody. Toen bekend werd gemaakt dat Gigi Hadid, het ex-vriendinnetje van deze rekel, een Victoria’s Secret Angel werd, kon ze het niet laten zichzelf naakt te fotograferen en met enkel twee vleugeltjes op de rug en haar inmiddels ex-vriendje te bestoken met lekker uitdagende foto’s. Heerlijk toch.

1

Image 1 of 30

Foto’s: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More