Het wordt tijd om de wereld van SM en bondage te ontdekken

Uit een onderzoek bleek dat de Vlaming wel te vinden is om in de slaapkamer aan de slag gaan met zweepjes, handboeien en blinddoeken. Maar hoe beginnen we daar aan? Wij zijn hier om je te helpen.

Voor wat goede raad komen we terecht bij de dames van het online magazine Lottelust. Wanneer je met je lief hebt besloten om wat te proeven van BDSM dit niet wil zeggen dat je alle vormen van BDSM (bondage, discipline, dominantie, submissie, sadisme, masochisme, …) moet uitvoeren in één vrijpartij. Vergeet ook niet dat het bij BDSM vooral om het voorspel gaat, laten ze weten.

Bij SM staat het pijnigen of vrijwillig pijn ontvangen van je partner centraal. De specialisten geven aan dat je daarom best met Bondage, Discipline, Dominance of Submission kan beginnen.

Afspraken zijn dus zeker aan te raden. Je gaat experimenteren met elkaars grenzen. Je speelt met pijnprikkels en daar hoort altijd toestemming bij. Weet wat je wel en niet wil en respecteer die grenzen van elkaar. Spreek ook altijd een stopwoord af. Dit om te voorkomen dat je niet goed voelt bij het spel, ondanks de afspraken. Ook goed om te weten dat je aan BDSM het best in nuchtere toestand begint.

Je moet geen zotte aankopen doen voor een speelse bondage. Geïmproviseerde handboeien of een blinddoek met de mouwen van een T-shirt voldoen al. ook ijsblokjes of kaarsvet kunnen spannend zijn. Uit onderzoek van het Kinsey Institute blijkt dan weer dat zo’n vijfenvijftig procent van de vrouwen er van kan genieten om zachtjes gebeten te worden. Zo staan de tepels neurologisch in verbinding met de clitoris. Door op het juiste moment langzaam en zachtjes te bijten of knijpen, krijgt het lichaam al heel veel fijne prikkels .

Wil je toch wat verder dan raden de dames een lichte spanking aan. Je hoeft echt niet te gaan voor de hevige pijnprikkels. Met spanking kun je alvast experimenteren of je speelse pijn fijn vindt tussen de lakens. We gaan ervan uit dat je geen echte zweep in huis hebt. Maar met je handen kan je ook al voorzichtig beginnen. Je wil niet eindigen met rode gloeiende billen, dat laat je best aan de professionals over. Dr. Ian Kerner, wetenschapper van het Novosibirsk Institute of Medicine, ontdekte dat een tik op haar billen de bloedtoevoer naar haar intieme zone bevordert, waardoor haar orgasme heftiger kan zijn.

Ook altijd verstandig om op voorhand af te spreken wie de dominante is in het spel. Hij of zij bepaalt wat er gebeurt in bed . Uit een onderzoek in Archives of Sexual Behavior blijkt dat slechts elf procent van de vrouwen de touwtjes zelf in handen wil houden tijdens zo’n spelletjes.

Als dat allemaal bevalt, kunnen jullie nog altijd zien of je een stap je verder wil gaan of niet. In de gespecialiseerde zaken kan je meer avontuurlijke speeltjes aanschaffen.

Nu zijn jullie klaar voor kinky escapades, graag gedaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More