Het wordt ‘n leuke boel bij Gert en James daar in Schelle

Het is uitkijken naar de hilarische en tegelijk informatieve uitzendingen van Gert en James op Play4. Eigenlijk moeten we James en Gert schrijven aangezien het ‘De Cooke & Verhulst Show’ is die wordt opgenomen in studio 5 in Schelle. Uit goede bron weet ik dat er heel wat vergaderingen gehouden werden over de definitieve naam van het programma.

“Eerst hadden we ‘De Verhulst & Cooke Show’, maar dan zouden de kijkers kunnen denken dat Gert een kookprogramma had. Dat hebben we dus snel geschrapt.” Een ander probleem was de achternaam van James. “De Vlaming  zou wel eens aan coke kunnen denken, niet de drank, maar het poeder en de showbizz heeft al een slechte naam op dat vlak.” 

Het professionele duo wordt ook bijgestaan door 3 bv’s en een bekende Nederlander: Jeroom (43) op maandag, op dinsdag de spitante meningen van Marc-Marie Huijbregts (46), de luidste lach op woensdag met Rani De Coninck (50) en Erik Van Looy (58) op donderdag.

“Ik ben heel blij en dankbaar dat we er na de paaspauze (lees: paasvakantie om alle verwarring met de paaspauze van de Vivaldisten te vermijden,red.) weer volop kunnen invliegen”, vertelt een opgewekte Gert Verhulst in de media. “Ik hoop dat we onze kijkers toch een beetje verstrooiing kunnen brengen met een gezonde mix van actua en humor. De televisie is in deze lange periode niet te onderschatten gezelschap in vele huiskamers. Samen met Jeroom, Marc-Marie, Rani en Erik willen we die eerste lenteavonden net iets interessanter, vrolijker en gezelliger maken. Want hoop doet leven!”

Een minpuntje is dat de beste presentatoren van Vlaanderen – zoals vorig jaar in Antwerpen – niet zullen kunnen uitweiden over de verjaardag van de beste koning der Belgen. Sindsdien wordt de uitzending ook in Laken bekeken. Het concept van een vaste rubriek over de beste koning der Belgen werd niet weerhouden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More